Cursus Luisterend Bidden

Doe mee aan de cursus Luisterend Bidden bij de Evangelische Open Thuis Gemeente in Drachten. 

In deze cursus gaan we in zes bijeenkomsten op ontdekkingstocht om te leren Gods stem te verstaan. Wat betekent het om steeds meer op Jezus te gaan lijken? Kunnen we echt Gods stem horen? Op welke manieren spreekt God dan? Hoe kunnen we onderscheiden wat van God is? Hoe kunnen we woorden van God op een liefdevolle manier met elkaar delen, zonder dat we elkaar manipuleren? Hoe kunnen we elkaar echt opbouwen, troosten en bemoedigen? Wat zou het mooi zijn als we groeien in het bidden voor elkaar.

De cursus wordt gegeven door Willem Boorsma en Hanna Swart. De cursusavond begint om 19.30 uur met onderwijs. Daarna nemen we tijd om naar God te luisteren, zowel persoonlijk als in wisselende groepjes. We blijven in de kerkzaal. We sluiten om 21.00 uur af.

Voor wie is deze cursus? Voor iedereen, die wil groeien in zijn/haar relatie met God en wil leren luisterend te bidden. Heb je belangstelling? Meld je dan aan via het mailadres: luisterendbidden@openthuis.nl. Je kunt je aanmelden tot 17 oktober 2021.

Praktische info

De cursus wordt gehouden op 6 zondagavonden:

  • 24 en 31 oktober
  • 7, 14, 21 en 28 november

Plaats: Evangelische Open Thuis Gemeente, Brouwerssingel 3 te Drachten.

We maken gebruik van een cursusboek wat is ontwikkeld door New Wine, iedere deelnemer ontvangt dit cursusboek.  Voor de cursus geldt een deelnemersbijdrage van € 10,- als richtlijn. Dit bedrag wordt de eerste avond via een collecte geïnd.

Klik hier voor meer info over de cursus Luisterend bidden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *