Geheime Kerk-avond

Dinsdagavond 21 februari vindt er een Geheime Kerk-avond plaats in de Open Thuis Gemeente aan de Brouwersingel 3 te Drachten. 

Vanaf 19.30 u bent u van harte welkom. De avond duurt van 20.00 u tot 21.30 u. 

Veel christenen in landen zoals Iran waar geen vrijheid van godsdienst is worden in de gaten gehouden en mogen niet samen komen in een kerk. Daarom komen ze in het geheim bij elkaar om elkaar te bemoedigen en te sterken in hun geloof, met alle risico’s van dien.

De Geheime Kerk-avond laat zien hoe vervolgde christenen, ondanks de risico’s elkaar in het geheim ontmoeten. Er wordt geen vervolging nagebootst. Toch is deze avond een indringende ervaring. De Bijbelse realiteit en verhalen van vervolging komen dichterbij dan ooit.

Dat gebeurt door indringende video’s van vervolgde christenen, persoonlijke verhalen en brieven uit de vervolgde kerk en door het indringende verhaal van een spreker van Open Doors die zelf vervolgde christenen ontmoette. 

Na afloop kunt u napraten onder het genot van een kopje koffie en een kijkje nemen bij de boekentafel. De toegang is gratis. Er zal een collecte gehouden worden voor het werk van Open Doors.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *