Worship Night Special met InSalvation

InSalvation brengt met hun muziek nieuwe inspiratie, vreugde, liefde en passie.

Op zondag 14 mei komt InSalvation naar Drachten en daar kun jij bij zijn. Samen met Charlotte Jordaan en Sander & Angela in het voorprogramma wordt dit een concert om nooit te vergeten. Laat je welkom heten door Wim Hoddenbagh en bemoedigen door Jacob Folkerts. Ook het koor van de Vrije Baptistengemeente Bethel zal zijn medewerking verlenen tijdens deze fantastische Worship Special.

InSalvation is sinds 2006 niet meer weg te denken uit het christelijke muzieklandschap in Nederland. Het is meer dan een gepassioneerde aanbiddingsband: het is een aanjager van een beweging met hart voor aanbidding en gerechtigheid. InSalvation verlangt ernaar om samen God te aanbidden en in Zijn aanwezigheid veranderd de wereld in te gaan.

De energievolle pop/rockband is bekend van liederen als ‘Vul Dit Huis Met Uw Glorie’, ‘Neon’, ‘Power in the Blood’ en ‘God Who Saves’ en speelt regelmatig op verschillende christelijke festivals, zoals Opwekking. Daarnaast is de band internationaal georiënteerd met een sterke missionaire focus op Europa. Zo heeft de band onder meer gespeeld in Spanje, Italië̈, Duitsland, Oostenrijk en Roemenië. Aanbidding, zo weten ze, overstijgt taal en cultuur.

Iedereen is zondag 14 mei van harte welkom vanaf 19.00 uur in Bethel op de Bolder 75 te Drachten.

Vanaf 19.30 uur start deze fantastische WorshipNight special. Deze avond is gratis en voor iedereen toegankelijk. De collecte zal zijn voor de onkosten van de avond.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *